We zijn Mistelien we zijntoegewijd aanverandering

De wereld is in beweging. Organisaties bewegen mee. Passen zich aan, blijven steeds veranderen. De koers? Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is de hoogste tijd. Shifting Patterns.

Misteli helpt organisaties om krachtig te communiceren en zo hun impact te vergroten. Door mensen nieuwe mogelijkheden voor te houden. Vertrouwen te creëren. Verhalen te vertellen waarin mensen zich kunnen inleven. Daar zijn wij goed in. Het is onze missie, onze passie. Al ruim 28 jaar.

over ons

Strategie

Een heldere communicatiestrategie verhoogt het profiel van je organisatie. Je producten en diensten springen meer in het oog. En de relaties met je doelgroepen verdiepen zich.  

Branding

Elk verhaal is belangrijk. Een goed verhaal is onderscheidend en overtuigend en verdient een sterke visuele identiteit. Wij zoeken naar de essentie en ontwerpen een krachtige verhaallijn. Een pakkend concept, dat inspireert en blijft hangen.

Communicatie & Design

Een fraaie visuele identiteit past je als een nieuwe jas. Is bepalend in je uitstraling. Versterkt je verhaal. Met een op maat gesneden identiteit treed je trots naar buiten en versterk je de samenhang binnen.

Verander-management

Wij zorgen dat de mensen in je organisatie zich betrokken voelen bij de veranderingen die je inzet. We organiseren workshops, zetten teams aan het werk. We helpen organisaties op weg naar duurzaamheid. Met inspirerende verhalen. Met bruisende bijeenkomsten. Met leesbare duurzaamheidsverslagen.

BENIEUWD WAT WE DOEN?

OF SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF:

WE HOUDEN ERVAN ALS DE KLANTEN ONS SCHERP HOUDEN.

Dit is wat ze te zeggen hebben.

Onze Klanten