Been Management Consulting

Wij geloven dat de combinatie van een sterke boodschap met een mooi strategisch ontwerp, de impact van een organisatie vergroot. Met deze strategie als basis hebben we voor Been Management Consulting (Been MC) een krachtige nieuwe website gemaakt om hun visie en diensten over te brengen.

Been MC begeleidt bedrijven op hun transformatie naar het maken van positieve impact op mens en planeet. Ze bieden organisaties, voornamelijk in de voedingsindustrie, energie en gezondheidszorg, ondersteuning bij het aanpakken van hun duurzaamheidsreis, verandermanagement, of het verbeteren van hun prestaties.

We zijn begonnen met een gezamenlijke strategiesessie om alle behoeftes en eisen uit de hele organisatie in kaart te brengen. Daarnaast beschreven wij de kern van Been MC: het DNA, de tone of voice, de positie in de markt, de instrumentele voordelen en de doelgroepen.

De nieuwe website moest aan verschillende behoeftes voldoen: de huidige identiteit weerspiegelen en alle diensten en ervaring duidelijk overbrengen. Daarnaast was het doel van de website ook dat zij bijdraagt aan de groei van de organisatie. Om ervoor te zorgen dat de website de verschillende doelgroepen zou aanspreken, hebben we meerdere user-journeys in kaart gebracht.

Vervolgens zijn we begonnen met het creëren van een wireframe dat de belangrijkste kenmerken van de organisatie communiceert: creatief, verbonden en moedig. We creëerden een intuïtief navigatiesysteem en een natuurlijke hiërarchie in alle informatie. De modellen en de werkwijze van Been MC zijn uitgelicht en veel van het werk en de cases spreken voor zich. Dit alles binnen een mooi, helder ontwerp dat de mensen achter Been MC op de voorgrond plaatst. We hebben de website volledig in eigen beheer gebouwd, binnen een toekomstbestendige structuur waarmee de interne organisatie van Been MC altijd elementen kan toevoegen of informatie kan aanpassen.