MRI

Vroeg of laat moeten de meeste mensen het een keer ervaren: naar een MRI specialistisch centrum. Het MRI Centrum is een onafhankelijk, gespecialiseerd radiologisch centrum voor MRI, echografie en röntgen onderzoek. In de klinieken wordt hoogwaardige diagnostiek gecombineerd met een patiëntvriendelijke instelling. Professionaliteit, betrouwbaarheid en snelheid staan bij hen hoog in het vaandel.

In het MRI Centrum in Amsterdam wil men voor iedereen de ervaring van een MRI opname zo toegankelijk mogelijk maken, ook voor patiënten met een leesachterstand of die de Nederlandse taal niet machtig zijn.

Om de patiënten zo duidelijk mogelijk te vertellen wat ze kunnen verwachten hebben wij zeven animaties ontwikkeld in twee talen incl. ondertiteling, op een zo laagdrempelig mogelijke manier.

Wij voelen ons vereerd dat wij aan zo’n mooi project hebben mogen werken. De input van het MRI Centrum vertaalden wij naar een storybord, met een voorstel voor gesproken tekst en schetsen. De volgende fase was het maken van Illustraties per scene. Hierna volgde het animeren van de goedgekeurde illustraties en als laatste hebben wij gesproken tekst gecombineerd met muziek en sound design.

De fimpjes zijn al te zien en worden al veelvuldig bekeken: Bekijk hier