1%PLEDGE

Van onze tijd, diensten en winst worden toegezegd aan liefdadigheid. Wij hebben ons aangesloten bij duizenden organisaties wereldwijd die 1% van hun tijd, diensten en winst aan liefdadigheid schenken. Omdat wij geloven in duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, en dat bijdragen aan een betere wereld onze gedeelde verantwoordelijkheid is. 

Wat is Pledge 1%

Pledge 1% is een wereldwijd initiatief dat alle organisaties, ongeacht hun grootte of fase, aanmoedigt om 1% te schenken aan een liefdadigheidsinstelling van hun keuze. Dit is een eenvoudig, flexibel en schaalbaar model dat liefdadigheid integere in het DNA van organisaties. 

Dus die 1% die je op je factuur ziet staan? Dat is onze manier om iets terug te geven aan de wereld, en jouw manier om ons daarin te steunen. Samen met Pledge 1% kunnen we de beweging van economische, ecologische en sociale verandering stimuleren. 

meer info

"Bedrijven kunnen meer doen dan alleen geld verdienen, ze kunnen ook anderen dienen."

Marc Benioff, Voorzitter & CEO, Salesforce

Let’s play equal

Misteli heeft Let’s play equal B.V. samen met drie andere Amsterdamse B Corps (BR-ND People, Blyde en greenjobs.nl) opgericht. Let’s play equal B.V is een impact bedrijf dat het bordspel Let’s play equal – het meest oneerlijke spel ter wereld – heeft ontwikkeld.

Het spel heeft als doel om reflectie op ongelijkheid, discriminatie en polarisatie tegen te gaan en te inspireren. Tijdens het spel komen spelers in aanraking met de ongelijkheden en onrechtvaardigheden van het leven en worden ze zich bewust van de schoonheid en het belang van diversiteit. Spelers worden geconfronteerd met de privileges (of het gebrek daaraan) van zowel hun personages als van zichzelf, en herkennen hoe dit hun ervaring van de wereld helpt of belemmert.

Let’s play equal kan gebruikt worden voor organisaties om een kickstart te geven aan hun begrip van en beleid rond JEDI (Justice, Equity, Diversity, and Inclusion). Projecten zoals deze worden ondersteund door de 1% Pledge.

Bekijk project