Wat wijkunnen doen

Om impact te maken, moeten we allemaal onze bijdrage leveren. Misteli heeft diverse disciplines in huis. Alles wat nodig is om een pakkend verhaal te creëren en initiatieven van de grond te krijgen.

ONZE FOCUS LIGT OP VIER GEBIEDEN.
DAAR KUNNEN WE HET VERSCHIL MAKEN.


Strategie

Een heldere communicatiestrategie verhoogt het profiel van je organisatie. Je producten en diensten springen meer in het oog. En de relaties met je doelgroepen verdiepen zich.


Branding

Elk verhaal is belangrijk. Een goed verhaal is onderscheidend en overtuigend en verdient een sterke visuele identiteit. Wij zoeken naar de essentie en ontwerpen een krachtige verhaallijn. Een pakkend concept, dat inspireert en blijft hangen.


Communicatie& Design

Een fraaie visuele identiteit past je als een nieuwe jas. Hij klopt precies bij wie je bent. Is bepalend in je uitstraling. Versterkt je verhaal. Met een op maat gesneden identiteit treed je trots naar buiten en versterk je de samenhang binnen.


Verander-management

Wij zorgen dat de mensen in je organisatie zich betrokken voelen bij de veranderingen die je inzet. We organiseren workshops, zetten teams aan het werk. We helpen organisaties op weg naar duurzaamheid. Met inspirerende verhalen. Met bruisende bijeenkomsten. Met leesbare duurzaamheidsverslagen.