NIETZOMAAREEN B CORP

Bij Misteli zijn we echte B Corp fans. We geloven heilig dat je organisatie en de samenleving enorm gebaat zijn bij de B Corp werkwijze. Die biedt immers een set van simpele maar oh zo effectieve instrumenten om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te gaan ondernemen. Stapsgewijs.

WE KUNNEN JE HELPENOM DE EERSTE STAP TE ZETTEN

Als B Corp bureau kennen we het klappen van de zweep. We zijn onderdeel van de community van bedrijven en we hebben het netwerk mee helpen oprichten. Ook zoeken we steeds naar kansen om actieve partnerships aan te gaan. We hebben de cyclus zelf al tweemaal doorlopen. Als gecertificeerde B Leaders helpen we jou ook graag verder.

Hoe? We kunnen jouw organisatie helpen om de eerste stap te zetten naar duurzaamheid. Als je slim communiceert, levert elke investering in duurzaamheid extra waarde op voor je brand. Door open, trots en eerlijk te communiceren, scoor je twee keer – voor je brand én voor de wereld van morgen.

lets go!

Je kunt de golf niet stoppen,
maar je kunt leren surfen.

Jon Kabat-Zinn

Shifting Patterns

Iedereen kan impact schreeuwen op zijn website. Maar echte verandering gebeurt niet van de ene op de andere dag.

Wij gaan over het verschuiven van patronen. De delicate uitdaging erkennen die zo’n overgang kan zijn. Het vermijden van valkuilen en greenwashing. Wij helpen je te veranderen. Stap voor stap komt je er wel.

Jonge, ambitieuze bedrijven hebben de flexibiliteit om snel veranderingen en verbeteringen door te voeren. Voor bedrijven met een erfenis van tientallen jaren is het veranderen van patronen een inspanning van lange adem. Uiteindelijk is het elke minuut waard.

LAAT ONS JE HELPEN EEN B-CORP TE WORDEN

Als B Corp-gecertificeerd bedrijf heb je vele voordelen, harde en zachte, dat is als B Corp zul je:

  • Een duidelijke koers uitzetten voor je bedrijf
  • Een positief, inspirerend werkklimaat
  • Bevorderen zeer gemotiveerde mensen aantrekken om voor u te werken en langer te blijven
  • Deel uitmaken van een wereldwijd netwerk van bedrijven die zaken doen voor het goede.
  • Zakelijke kansen aantrekken
  • Bevorder een positief, inspirerend werkklimaat

Sinds onze certificering krijgen we meer sollicitaties van geweldige collega’s. Gewoon omdat we B Corp zijn, willen mensen met ons werken. We krijgen nieuwe opdrachten omdat klanten het B Corp-netwerk afstruinen op zoek naar een bedrijf dat bij hun waarden past. En er zijn samenwerkingsverbanden met andere B Corps ontstaan die ons werk verheffen.

Wij helpen je de bal aan het rollen te brengen in de organisatie, waarbij elke collega betrokken en bewust is. Klaar om echte verandering teweeg te brengen en het verhaal te vertellen. Veel verder dan voorraad duurzaamheid.

PROPOSITIES

Warming upto B Corp

In een energieke sessie trappen we je B Corp certificeringsreis af.

B UPSIDEDOWN

In een vier uur durende sessie zetten we je bedrijf op zijn kop.

HET B CORP JAAR

In een programma op maat helpen we je om je binnen een jaar te certificeren als B Corp.