INSPIREERJE TEAMOM TEVERANDEREN

Positieve impact begint met een idee. Maar een idee is maar een idee. Er komt een moment dat je het team actief moet engageren voor de verandering die je wilt inzetten. Alles draait om inspiratie van de mensen in je organisatie. Zij moeten eigenaar worden van jouw initiatief.

HOE WE JE KUNNEN HELPEN

DUURZAAMHEIDSVERSLAGEN

Een duurzaamheidsverslag of maatschappelijk verslag is het duurzaamheids-dashboard van je organisatie. Zo’n jaarlijks verslag van je impact geeft je energie en maakt je team trots. Wij helpen je graag om alle relevante informatie op je halen in je organisatie. We verzorgen de vormgeving en een spraakmakende presentatie.

B Corp support

B Corporations zijn bedrijven met een mooie balans tussen missie en winst. Deze ondernemingen geven zich rekenschap van de impact van hun acties op medewerkers, klanten en leveranciers, op de samenleving en de planeet. Als gecertificeerde B Leaders zijn wij getraind om jouw organisatie te begeleiden om ook een B Corp te worden. Dan doorlopen we samen het traject van zes maanden – met kick-off meetings, ambassadeurschap en wekelijkse support.

Meer weten

WARMING UPTO THE B

In een energieke sessie trappen we je B Corp certificeringsreis af.

Samen zullen we:

 • Doorlopen we de B Corp basisprincipes en voordelen.
 • De kracht van ervaring gebruiken om energie op te bouwen rond duurzaamheid.
 • Verkennen we de B Impact assessment
 • Bepalen de ambities
 • De eerste stappen en rollen verdelen om in actie te komen.

Je vertrekt vol energie, met een gedeelde overtuiging om B Corp gecertificeerd te worden en met duidelijk gedefinieerde eerste stappen. En we leveren een visionaire one pager gebaseerd op de sessie om de certificering in je bedrijf op te starten.

In een vier uur durende sessie zetten we je bedrijf op zijn kop.

Vooral in een bedrijf met een erfenis van tientallen jaren kan het moeilijk zijn om je weg te vinden uit duurzaamheidsuitdagingen. Perspectief van buitenaf, praktische voorbeelden en een blik vanuit een verrassende hoek kunnen u helpen hindernissen te overwinnen en de volgende stap te zetten.

Resultaat: Je vertrekt met een nieuwe kijk, duidelijke voorbeelden, en herdefinieert de volgende stappen om de B Corp certificering te veroveren.

B UPSIDEDOWN

HET B CORP JAAR

Lastig om aan de slag te gaan en vooruitgang te boeken? In een programma op maat helpen we je om binnen een jaar beter te worden en je te certificeren als B Corp.

Een jaar lijkt een lange periode, maar dat is met een doel. Een jaar neemt wat druk weg en geeft je de tijd om je voor te bereiden en de nodige veranderingen door te voeren in een tempo dat bij je bedrijf past.

Het programma omvat:

 • Kick-off sessie om ambities te verkennen en te benoemen
 • Opzetten en begeleiden van een team van interne ambassadeurs
 • Gap-analyse
 • Sessie: ambities op hoog niveau omzetten in te nemen stappen
 • Maandelijkse sessies met ondersteuning om te verbeteren
 • We nodigen experts uit over onderwerpen die voor uw bedrijf van vitaal belang zijn
 • Driemaandelijkse video-interviews delen de voortgang binnen en buiten je organisatie
 • Je eerste duurzaamheidsverslag als basis om op voort te bouwen
 • Een communicatiestrategie die past bij de nieuwe merkpositionering

Resultaat: Als je het werk doet, ben je voor het einde van het jaar B Corp gecertificeerd. En je zult een sterke communicatiebasis hebben om de certificering tot waarde te brengen.

HEB IETS ANDERS NODIG

STRATEGIE
Branding
COMMUNICATIE & DESIGN

OF SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF: