LANCERING ONTMOET DE TOEKOMST

DE CLEVR MANIER VOOR DIGITALE TRANSFORMATIE

Je organisatie positioneren als een industrieleider die toekomstige technologieën en expertise samenbrengt – hoe doe je dat? Ons antwoord hier op was het creëren van ‘Meet the Future – the CLEVR way to Digital Transformation’ – een reeks wereldwijde evenement en thought leadership waar industrie leiders toekomstige technologieën ontmoeten.

CLEVR helpt klanten software in te zetten om waarde te creëren in hun bedrijf. Samen Met CLEVR hebben we Meet the Future gecreëerd, een thought leadership-merk dat organisaties voorziet van de kennis, inzichten en netwerken om samen de toekomst op te bouwen.

We zijn begonnen met het creëren van een sterke merkidentiteit en strategie. Vervolgens hebben we een visuele identiteit gemaakt dat overeenkomt met de kernidentiteit van Meet the Future. Het logo is een op maat gemaakte en moderne interpretatie van een pixellettertype en bouwstenen die verwijst naar de kernactiviteiten van CLEVR op het gebied van low-code en modulaire systemen. Daarnaast symboliseert de combinatie van een retro- en futuristisch ontwerp het idee van transformatie en het bouwen van morgen. Meet the Future behoudt de kleuren en typografie van CLEVR, om de herkenbaarheid tussen de merken te behouden.

Toen zijn we aan de slag gegaan met het organiseren van #MeetTheFuture2023 op 22 november – een global event over duurzame digitale transformatie. Dit jaar verzamelden deelnemers in het iconische EYE Amsterdam om deel te nemen aan het event met een vol programma bestaande uit diverse workshops, met als thema ‘Powering Sustainable Digital Transformation.’

We hebben een evenementenagenda samengesteld die overeenkomt met de kernidentiteit van Meet the Future; inspiratie en expertise, tastbare resultaten en oplossingen, en verbindingen en netwerken. Dit hebben we bereikt door middel van een reeks baanbrekende keynote speakers in de ochtend, workshopsessies in de middag, een prikkelend panel om de dag af te sluiten, en netwerkmogelijkheden gedurende de dag.


Klant
CLEVR

Fotograaf
Liesbeth Dingemans