wij verzorgen creatieve communicatie voor organisaties die net zo betrokken zijn als wij.

Dit is Misteli.

Wij zijn Misteli. Wij verzorgen creatieve communicatie voor organisaties die net zo betrokken zijn als wij. En die net als wij geloven in de waarde van duurzame verbindingen die goede communicatie mogelijk maakt.

We zijn vooral actief in het maatschappelijke domein, omdat we geloven dat we daar het verschil kunnen maken. En omdat onze betrokkenheid daar de meeste impact heeft. Misteli werkt met een klein, ervaren kernteam en met een passend netwerk aan freelancers. Zo kunnen we maatwerk blijven bieden, en vermijden we kosten die we niet uit kunnen leggen.

Onze projecten lopen uiteen, en geen twee oplossingen zijn hetzelfde. Maar waar je ons werk altijd aan kunt herkennen, is ons geloof in de geweldige tijd waarin we leven. Het bruist van de initiatieven om deze wereld beter, leefbaarder en duurzamer te maken. Dat zien we iedere dag.

Het is onze taak om die ontwikkelingen te verbinden aan het publiek dat ze verdienen. Dat doen we al sinds 1994. En dat blijven we doen, zolang er ideeën zijn die daarom vragen.

een creatief, nieuwsgierig, scherp en bescheiden stel.

Ontmoet het team.

Wij werken met een ervaren kernteam en een formidabel netwerk van freelancers. Zo kunnen we altijd werk leveren dat precies bij jouw vraag past.

B wat? B Corp is voor bedrijven wat fair trade is voor koffie.

Dat moeten we uitleggen.

B Corp is voor bedrijven wat Fair Trade is voor koffie en wat Biologisch is voor je komkommer: Als het een B Corp is weet je zeker dat het goed zit.

Sinds onze certificering als B Corp zijn we deel van deze community die gelooft dat je je als organisatie moet inzetten voor maatschappelijke en economische vooruitgang: business as a force for good. Als bureau hebben we graag een positieve impact op zowel de maatschappij en het milieu, en leveren we een duurzame bijdrage aan de wereld om ons heen.

We zijn B Corp omdat we als bureau willen bijdragen aan de wereld van morgen. Concreet betekent dit dat we werken voor duurzame bedrijven, of voor klanten die maatschappelijk waardevol zijn. Maar ook dat we verantwoord inkopen, goed omgaan met afval en dat we uitstekend voor onze medewerkers zorgen.

Meer weten? Kom langs voor een kop koffie!