Dat is de (e)missie!

We kunnen er niet omheen: de aarde warmt op en het klimaat verandert. Dat brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee die we samen moeten dragen. Dat doet Nederland o.a. door onze prestaties en ambities op het gebied van zero emissie mobiliteit aan de wereld te presenteren. Het Nederlands Paviljoen op EVS32, hét belangrijkste internationale wetenschappelijke congres op gebied van Elektrisch Vervoer, was zo’n moment.

In opdracht van RVO, en in samenwerking met het Ministerie van I&W en lokale overheden, werd ons gevraagd de positionering hiervoor te bepalen.
We bedachten Mission Zero: een toekomst zonder emissie. Waar normaal gesproken het cijfer ‘0’ en ambitie niet bij elkaar passen, is het dit keer onlosmakelijk met de Nederlandse ambitie verbonden. Mission Zero kwam tot uiting in vijf waarden: Know How, Infrastructure, Energy Transition, Mobility Concepts & Industry.

Naast deze positionering ontwikkelden we ook het beeldmerk voor Mission Zero, die zowel op het Paviljoen als in uitingen zichtbaar was.


Opdrachtgevers
Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland