Misteliprojectmanager

Wij zoeken een teamondersteuner die met aanstekelijk hands-on mentaliteit projecten in goede banen weet te leiden. Een ondernemende baan waarin je meer bent dan een schakel in het creatieve proces. Je bent nauw betrokken aan de basis van een idee en blijft betrokken tot het zijn plek in de wereld gevonden heeft. Je weet precies waar en wanneer je moet inspringen. Je gaat aan de slag met zowel office gerelateerde taken als de planning- en projectondersteuning. Je bent een gedreven projectprofessional met uitstekende software skills.

Parttime

De functie

Bij ons ben je geen radertje in het grote geheel, je bent een belangrijke schakel in het team.

Je bent iemand die secuur en gestructureerd te werk kan gaan maar je houdt ook van een grapje op z’n tijd en staat stevig in je schoenen. Je vindt het leuk om te werken in teamverband en je beschikt over:

 • Relevante werkervaring als project medewerker of project manager
 • Sterke plan- en organisatorische vaardigheden
 • Proactieve houding
 • Kennis van Wordpress is een pre;
 • Kennis van office software, Asana, Gripp, mailchimp laposta etc.
 • Uitstekende beheersing van Engels en Nederlands zowel schriftelijk als mondeling.

Veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid dus.

Je hebt affiniteit met duurzaamheid en bent maatschappelijk betrokken. Je vindt het leuk om vraagstukken op te lossen, met duurzame toeleveranciers te werken en opdrachten uit te zetten. We werken met fotografen, webbouwers, online marketingbureaus, ICT leveranciers, catering, eventlocaties, drukkers, AV specialisten, cameramensen, en nog veel meer.

Wij zoeken een projectmanager

 • Die het klappen van de zweep in de bureauwereld kent: >2 jaar bureau ervaring
 • Die pragmatisch is en houdt van concrete briefings
 • Die organisatorisch sterk is en weet hoe je een planning opbouwt
 • Die een positieve, energieke en vooral ondernemende mind-set heeft
 • Die net als wij de kracht van creatie in wil zetten voor de wereld van morgen
 • Die wil werken in een compact, leuk team op een toplocatie in de stad
 • Die vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft

Wij bieden

Je werkt nauw samen in een close creatief team. Onze organisatie staat als een huis en kan alleen nog maar groeien. Toffe positieve sfeer, waar successen altijd worden gevierd. Een baan met een marktconform salaris, werken op een steenworp afstand van het Vondelpark en elke dag een uitgebreide vegetarische lunch. En een mogelijkheid om partime te werken.

Interesse?

Ben je klaar voor deze kans om flinke verantwoordelijkheid te krijgen, en wil je met ons bouwen aan de toekomst van onze opdrachtgevers en ons eigen bureau? Dan leren we je heel graag kennen. Laat ons weten wat je komt brengen en halen voor deze uitdagende rol.

Mail je motivatie en CV uiterlijk 19 Februari 2024 naar veronique@misteli.nl.

We zien uit naar een kennismaking!

solliciteer

Misteli creative agency zet zich in voor het principe van gelijke kansen op werk, ongeacht geslacht, burgerlijke staat, ras, religie, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit en andere kenmerken die geen verband houden met de uitvoering van de baan. De selectie zal plaatsvinden op basis van objectieve, functie gerelateerde criteria en de aanstelling zal gebaseerd zijn op de verdiensten en capaciteiten van de sollicitant.

MISTEWIE??

Wij zijn Misteli, een strategisch communicatie & design bureau. Je vindt ons aan het Amsterdamse Surinameplein. Ons hart ligt bij communicatie die duurzame, waardevolle verbindingen tot stand brengt. Tussen merken en mensen, tussen organisaties en mensen en tussen bedrijven en hun toekomst. Misteli heeft een zwak voor duurzame projecten in de wereld van mobiliteit, food en gebiedsontwikkeling, maar onze klantenkring rijkt tot ver daarbuiten. We werken zowel voor commerciële partijen als overheid, van startups tot ministeries.

Werken bij Misteli betekent elke dag werken met leuke collega’s in een goede sfeer en een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Als bureau hebben we graag een positieve impact op maatschappij en milieu, en leveren we een duurzame bijdrage aan de wereld om ons heen. In 2018 zijn wij B Corp gecertificeerd, en wij zijn trots op onze verbeterde B Corp re-certificering in 2021.

WIJ WERKEN MET EEN ERVAREN KERNTEAM EN EEN FORMIDABEL NETWERK VAN FREELANCERS. ZO KUNNEN WE ALTIJD WERK LEVEREN DAT PRECIES BIJ JOUW VRAAG PAST.