Misteli zoektStrateeg / Copywriter

Wij zoeken een ervaren strateeg /copywriter die met aanstekelijk enthousiasme richting geeft en verdere groei en creativiteit van ons bureau komt versterken. Als gecertificeerd B Corp bureau, willen we nog meer impact maken voor onze nationale en internationale klanten.

Wil je mooi werk met impact maken, en ook zelf het denkwerk doen?

Mooi zo, want wij op zoek naar een ervaren, initiatiefrijke en vernieuwende strateeg / copywriter die wikt en weegt én ongekend sterke strategieën en concepten weet te bedenken. Voor merken die betekenisvol willen zijn of worden. Voor startups met duurzame innovaties. Voor maatschappelijk betrokken organisaties.

Voorkeur 32 hr

De functie

Bij ons ben je geen radertje in het grote geheel, je bent de kern. Je voert niet alleen een briefing uit, je zit zelf met de klant en helpt de briefing neerzetten. Je presenteert je ideeën ook zelf. Veel vrijheid en veel verantwoordelijkheid dus.

Vervolgens doe je een voorstel voor wat er nodig is om de klant te helpen. Zoals een nieuwe positionering of een campagne. En ga je die zelf opzetten. Je ontwikkelt samen met onze concepters en designers en werkt nauw samen om te zorgen dat het er ook zo komt. Vaak blijf je betrokken tot de laatste socials post de deur uit is.

Jij bent (ongeveer) een creatieve strateeg / copywriter die:

 • Die het klappen van de zweep in de bureauwereld kent: >5 jaar bureau ervaring
 • Die conceptueel denkt en dat concreet kan maken in taal
 • Die analytisch sterk is en weet hoe je een campagne opbouwt
 • Die aantoonbaar een aanstekelijke smaak koppelt aan echt taalkundig vakmanschap
 • Die zijn of haar ideeën sterk kan onderbouwen. Voor ons en voor de klant
 • Die een positieve, energieke en vooral ondernemende mind-set heeft
 • Die een affiniteit heeft met duurzaamheid, en de kracht van creatie in wil zetten voor de wereld van morgen
 • Die vloeiend Nederlands en Engels spreekt en schrijft

Wij bieden

 • Die het klappen van de zweep in de bureauwereld kent: >5 jaar bureau ervaring
 • Een compact, leuk team op een toplocatie in de stad
 • Thuiswerkdagen en flexibiliteit in de werkuren per werkweek
 • Uitgebreide vegetarische lunches
 • Teamuitjes en teamdagen
 • Mogelijkheden om cursussen te volgen
 • Extra vakantie dagen als je met de trein gaat

Interesse?

Ben je klaar voor deze kans om een flinke verantwoordelijkheid te krijgen en wil je met ons bouwen aan de toekomst van onze opdrachtgevers en ons eigen bureau?
We leren je heel graag kennen.

Stuur je motivatie en CV naar ons via Homerun voor 20 juli 2024.

We zien uit naar een kennismaking!

solliciteer nu!

Misteli creative agency zet zich in voor het principe van gelijke kansen op werk, ongeacht geslacht, burgerlijke staat, ras, religie, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid, genderidentiteit en andere kenmerken die geen verband houden met de uitvoering van de baan. De selectie zal plaatsvinden op basis van objectieve, functie gerelateerde criteria en de aanstelling zal gebaseerd zijn op de verdiensten en capaciteiten van de sollicitant.

MISTEWIE??

Wij zijn Misteli creative agency, een strategisch creatief communicatiebureau. Je vindt ons aan het Amsterdamse Surinameplein. Ons hart ligt bij communicatie die duurzame, waardevolle verbindingen tot stand brengt. Tussen merken en mensen, tussen organisaties en mensen onderling en tussen bedrijven en hun toekomst. Misteli heeft een zwak voor duurzame projecten in de wereld van mobiliteit, food en gebiedsontwikkeling, maar onze klantenkring rijkt tot ver daarbuiten. We werken zowel voor commerciële partijen als overheid, van startups tot ministeries.

Werken bij Misteli betekent elke dag werken met leuke collega’s in een goede sfeer en een bijdrage leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Als bureau hebben we graag een positieve impact op maatschappij en milieu, en leveren we een duurzame bijdrage aan de wereld om ons heen. In 2018 werden wij B-Corp gecertificeerd. En zijn wij trots op onze verbeterde B Corp re-certificering in 2021.

WIJ WERKEN MET EEN ERVAREN KERNTEAM EN EEN FORMIDABEL NETWERK VAN FREELANCERS. ZO KUNNEN WE ALTIJD WERK LEVEREN DAT PRECIES BIJ JOUW VRAAG PAST.