Over ons

Misteli is een creatief communicatiebureau gevestigd aan het Amsterdamse Surinameplein. Ons hart ligt bij communicatie die duurzame, waardevolle verbindingen tot stand brengt. Tussen merken en mensen, tussen organisaties en mensen onderling en tussen bedrijven en hun toekomst. En vooral nu is deze taak dankbaarder dan ooit.

Vormgeving speelt in ons werk een cruciale rol: het bepaalt hoe een idee een gezicht krijgt, hoe een boodschap betekenisvol wordt en hoe een publiek wordt bereikt. Sterker nog: zonder passende, geïnspireerde vormgeving is een communicatieboodschap eigenlijk zinloos.

Misteli heeft een zwak voor projecten in de wereld van duurzaamheid, mobiliteit en elektrificatie, en het maatschappelijk debat daaromtrent. Tot onze opdrachtgevers behoren ministeries, provincies en gemeenten, maar ook het maatschappelijk middenveld en het midden- en kleinbedrijf. We bieden flinke groeikansen, een potentieel enorm nieuw netwerk, een marktconform salaris en een werkplek waar je jezelf echt kunt ontwikkelen.

 

Wij zijn op zoek naar een grafisch vormgever 

  • die zijn of haar werkervaring (minimaal 3 jaar) vol geestdrift kan komen toelichten
  • die net als wij gelooft in de veerkracht van de maatschappij en haar organisaties, en in de kracht van communicatie om betekenisvolle verbindingen mogelijk te maken
  • die aantoonbaar een aanstekelijke smaak koppelt aan ouderwets grafisch vakmanschap
  • die conceptueel kan denken en concreet kan maken in beeld
  • die bereid en in staat is om zijn of haar ideeën te rationaliseren, eventueel in bijzijn van de klant
  • die wil werken in een compact, prettig team op een zeer prettige locatie
  • die klaar is voor een kans om flinke verantwoordelijkheid te krijgen, zijn of haar eigen smaak verder te ontwikkelen en met ons echt wil bouwen aan de toekomst van onze opdrachtgevers en ons eigen bureau.

Interesse?

Ben jij straks onze nieuwe collega? We willen je graag leren kennen. Laat in een email weten wie we met jou in huis halen, wat je ons zou komen brengen en waarom dat ons bureau echt verder zou kunnen helpen. Let op: brieven die simpelweg een uitgeschreven CV bevatten, komen onderop de stapel te liggen.

Mail je aanmelding naar veronique@misteli.nl.
We zien uit naar een kennismaking!

Stuur je motivatie en CV naar veronique@misteli.nl
Download vacature (PDF)