Weet jij wat er nodig is om een bureau soepel te laten draaien? Is overzicht houden voor jou een fluitje van een cent? En ben je pittig? Dan hebben we jou nodig!

DE FUNCTIE
Wij zijn per direct op zoek naar een part-time gedreven hbo’er met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Je ondersteunt het creatieve team, zorgt voor overzicht en je houdt deadlines in de gaten. Zodat alles netjes binnen planning en budget loopt. Je maakt offertes en facturen, je staat klanten te woord aan de telefoon en zorgt dat bezoek zich welkom voelt. Je spreekt met leveranciers en zorgt dat de administratie van projecten perfect klopt.

MISTEWIE?
Wij zijn Misteli, een creatief communicatiebureau gevestigd aan het Amsterdamse Surinameplein. Ons hart ligt bij communicatie die duurzame, waardevolle verbindingen tot stand brengt. Tussen merken en mensen, tussen organisaties en mensen onderling en tussen bedrijven en hun toekomst. Misteli heeft een zwak voor duurzame projecten in de wereld van mobiliteit en gebiedsontwikkeling, maar onze klantenkring reikt tot ver daarbuiten. We werken zowel voor commerciële partijen als overheid, van ministeries tot startups.

Werken bij Misteli betekent elke dag werken met leuke collega’s in een goede sfeer en een bijdrage leveren aan interessante maatschappelijke vraagstukken. Als bureau hebben we graag een positieve impact op de maatschappij en het milieu, en leveren we een duurzame bijdrage aan de wereld om ons heen. In 2018 zijn wij gecertificeerd B-Corp geworden.

WIJ BIEDEN
Een ondernemende functie waar je met je werk echt iets toevoegt. Een dynamische en uitdagende baan voor een marktconform salaris, groeikansen, een werkplek op steenworp afstand van het Vondelpark en een uitgebreide lunch.

Een part-time baan waarbij je in overleg je uren flexibel over de week kunt indelen. Als je bijvoorbeeld wel 5 dagen per week wilt werken maar geen lange dagen wilt maken zou dat in deze baan prima kunnen.

WE ZOEKEN EEN OFFICE LEAD DIE
– het leuk vindt om ons bureau administratief draaiende te houden
– overzicht kan houden over meerdere projecten en planningen
– accuraat is (zowel in administratie, budgetten, planningen als tekst)
– goed omgaat met stress, opbouwende kritiek en sudden changes of plans
– stevig in haar/zijn schoenen staat en goed anderen aan kan spreken
– collegiaal is
– HBO denkniveau heeft
– 3 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke functie
– wil dat haar/zijn werk een positieve impact heeft

INTERESSE?
Word jij straks onze nieuwe collega en vieren we dit jaar samen 25 jaar Misteli? We leren je graag kennen. Laat in een e-mail weten wat je ons komt brengen en waarom dat ons bureau echt verder gaat helpen.

Mail je motivatie en CV voor 15 november 2019 naar veronique@misteli.nl.

We zien uit naar een kennismaking!