Weet jij intuïtief wat klopt? Kun jij jouw onnavolgbare gedachten productief maken? Blijven de ideeën maar uit je pen stromen? Dan hebben we jou nodig.

Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven hbo’er of wo’er (m/v) met minimaal vijf jaar relevante werkervaring in het communicatie/reclame vak. Je bent creatief en hebt een kritische geest en je kunt goed conceptueel denken. Voor een inhoudelijk gesprek met senior management of directie draai jij je hand niet om. Check? Lees snel verder.

Concepting speelt in ons werk een cruciale rol: het bepaalt hoe een strategie betekenisvol wordt, hoe een idee een gezicht krijgt en hoe een publiek wordt bereikt. Sterker nog: zonder passend, geïnspireerd concept is een communicatieboodschap eigenlijk zinloos.

Bij een groot bureau ben je een radertje in het grote geheel. Bij ons is je rol veel breder: je werkt nauw samen met de rest van het team, denkt mee over de strategie, brengt je concept naar de klant en zorgt ook dat je concept in de praktijk landt. Werken bij Misteli betekent diepgang: geen snelle reclame maar complex werk en doordachte communicatie.

MISTEWIE?
Wij zijn Misteli, een creatief communicatiebureau gevestigd aan het Amsterdamse Surinameplein. Ons hart ligt bij communicatie die duurzame, waardevolle verbindingen tot stand brengt. Tussen merken en mensen, tussen organisaties en mensen onderling en tussen bedrijven en hun toekomst. Misteli heeft een zwak voor duurzame projecten in de wereld van mobiliteit en gebiedsontwikkeling, maar onze klantenkring rijkt tot ver daarbuiten. We werken zowel voor commerciële partijen als overheid, van ministerie tot startup.

WE ZOEKEN EEN CREATIEF CONCEPTER
– die vanuit strategie kan denken en ideeën uit zijn mouw schudt
– die een project in de praktijk verder kan brengen
– die flexibel van geest is en ideeën toch concreet kan maken
– die moeiteloos Engelstalig pitcht en schrijft
– die zijn of haar werkervaring (minimaal 5 jaar) vol geestdrift kan komen toelichten
– die HBO / WO denkniveau heeft
– die ervaring met klantcontact heeft (is een pré)
– die wil dat haar/zijn werk een positieve impact heeft
– die met ons echt wil bouwen aan de toekomst van onze opdrachtgevers en ons eigen bureau.

WIJ BIEDEN
Een ondernemende functie waar je met je werk echt iets toe kunt voegen. Met uitstekende netwerkkansen die je op hoog niveau met beeldbepalers in contact brengen. Een dynamische en uitdagende baan voor een marktconform salaris, groeikansen, een werkplek op steenworp afstand van het Vondelpark en een uitgebreide lunch.

INTERESSE?
Ben jij straks onze nieuwe collega en vieren we dit jaar samen 25 jaar Misteli? We leren je graag kennen. Laat in een e-mail weten wie we met jou in huis halen, wat je ons komt brengen en waarom dat ons bureau echt verder gaat helpen.

Mail je motivatie, CV en een inkijkje in je portfolio uiterlijk 15 november naar veronique@misteli.nl.
We zien uit naar een kennismaking!