De functie

Als creatief strateeg vervul je een belangrijke functie binnen ons bureau. Je denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen. Vraagstukken vertaal je probleemloos door naar een sterk strategisch plan, een overtuigend concept of een winnende pitch. Door je kennis van de markt zie je continu kansen voor nieuwe samenwerkingen en benader je zelf potentiële opdrachtgevers. De inhoud is voor jou leidend, met relevantie als belangrijkste doel. Je schaakt met plezier op meerdere borden tegelijk en kan zonder problemen hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Je bent stressbestendig, je weet precies waar je kracht ligt en wat je aan anderen kunt vragen. Je deelt je kennis graag met andere collega’s en adviseert ze waar nodig.

Over ons

Wij zijn Misteli. Een creatief communicatiebureau dat gelooft in de veerkracht van de maatschappij en haar organisaties. Wij weten: mensen zijn in staat om te blijven groeien, zichzelf steeds opnieuw uit te vinden. Dat lukt alleen in relatie met de wereld om ons heen. In wisselwerking met onze markt, onze klanten, ons publiek. Authentieke, creatieve en effectieve communicatie speelt daarin een cruciale rol. Integer communiceren, met elk soort middel, in elke denkbare omgeving. Dit doen wij met passie en plezier, al 22 jaar. Tot onze opdrachtgevers behoren ministeries, provincies en gemeenten, maar ook het maatschappelijk middenveld en het midden- en kleinbedrijf.

Wij bieden

Een ondernemende functie voor maatschappelijke organisaties waar jij verschil kan maken. Je geeft mede vorm aan de richting en vorm van het maatschappelijk debat. Met uitstekende netwerkkansen die je op hoog niveau met beeldbepalers in contact brengen. Een compact team met een grote schil aan freelancers. Aantal dagen/uren zijn flexibel en bespreekbaar. Een dynamische en uitdagende baan voor een marktconform salaris, groeikansen, een werkplek op steenworp afstand van het Vondelpark en een uitgebreide lunch.

Interesse?

We willen je graag leren kennen. Laat in een brief weten wie we met jou in huis halen, en waarom dat ons bureau en ons vak verder zou kunnen brengen.

Stuur je motivatie en CV naar veronique@misteli.nl
Download vacature (PDF)