Wij zijn Misteli. Wij verzorgen creatieve communicatie voor organisaties die net zo betrokken zijn als wij. En die net als wij geloven in de waarde van duurzame verbindingen die goede communicatie mogelijk maakt.

We zijn vooral actief in het maatschappelijke domein, omdat we geloven dat we daar het verschil kunnen maken. En omdat onze betrokkenheid daar de meeste impact heeft. Misteli werkt met een klein, ervaren kernteam en met een passend netwerk aan freelancers. Zo kunnen we maatwerk blijven bieden, en vermijden we kosten die we niet uit kunnen leggen.

Onze projecten lopen uiteen, en geen twee oplossingen zijn hetzelfde. Maar waar je ons werk altijd aan kunt herkennen, is ons geloof in de geweldige tijd waarin we leven. Het bruist van de initiatieven om deze wereld beter, leefbaarder en duurzamer te maken. Dat zien we iedere dag.

Het is onze taak om die ontwikkelingen te verbinden aan het publiek dat ze verdienen. Dat doen we al sinds 1994. En dat blijven we doen, zolang er idee├źn zijn die daarom vragen.

Ons team